MarktPlaza

Volkswagen Caddy Maxi - 1.9 TDI AC/CRUISE/PDC/TREKHAAK/MARGE

516x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2007 - sep 2010
Modelcode: 2K, 2C, 9K9
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 2.232 kg
Wielbasis: 300 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 13,3 s
Topsnelheid: 166 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: goed
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 86 per kwartaal
Referentienummer: 425m
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterdeuren met ruiten
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrisch-pakket
- Elektrische ramen voor
- Licht en zicht-pakket
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Niet in gerookt
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Tussenschot volledig
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Zijschuifdeur rechts
De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Volkswagen Caddy een uitblinker in veiligheid en comfort. Verder is de Volkswagen uitgerust met: 15 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.
Met Vriendelijke Groet,
Team Auto Scheepers.