MarktPlaza

Volkswagen Caddy Maxi - 1.4 TGI L2H1 EcoFuel Comfortline CNG I Cruise Control I Schuifdeur rechts I

80x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: apr 2015 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 2.345 kg
Lengte/hoogte: L2H1
Afmetingen (LxBxH): 488 x 179 x 187 cm
Wielbasis: 301 cm
Topsnelheid: 174 km/u
Bekleding: Stof
CO2 uitstoot: 115 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 98 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterdeuren met ruiten
- Achterruitverwarming
- Achterruitwisser
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Vervolgbotsing preventie
- Verwarmde voorruit
- Zijschuifdeur rechts
Auto’s als deze Volkswagen Caddy bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Deze dealeronderhouden auto heeft een tellerstand van 118288 kilometer en is van het bouwjaar 2017. De comfortstoelen van deze Volkswagen Caddy staan bekend om zijn goede zithouding. In deze auto profiteert u onder andere ook van: elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Ook automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Deze Volkswagen is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom te Oisterwijk. Met het diverse aanbod en de scherpe meeneempijzen staat hier altijd de juiste auto bij! Inruil is bij ons altijd mogelijk! Ondanks zorgvuldige ingave zijn specificaties en leverbaarheid voorbehouden. Autonexxt BV, Bedrijfsweg 19, 5061 JX te Oisterwijk, Tel 013-7620750, info@autonexxt.nl, www.autonexxt.nl!