MarktPlaza

Volkswagen Caddy - 2.0 EcoFuel Optive Comfort 7p. op CNG/aardgas met 2 schuifdeuren

588x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.267 kg
Afmetingen (LxBxH): 441 x 180 x 183 cm
Wielbasis: 268 cm
Acceleratie (0-100): 13,8 s
Topsnelheid: 169 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Beige
CO2 uitstoot: 157 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 307 - 332 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterdeuren met ruiten
- Achterklep met ruit
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Licht en zicht-pakket
- Lichtmetalen velgen 17 inch
- Stuur verstelbaar
- Zijschuifdeur links
- Zijschuifdeur rechts
Deze keurige 7-persoons Caddy in donker blauw/grijze kleur heeft een relatief lage kilometerstand van ca. 175.000 km. Het is de flex-fuel uitvoering, deze loopt op aardgas (CNG) en benzine. Het interieur is netjes en fris, het exterieur is in goede staat.
De auto is oorspronkelijk in Duitsland verkocht in 2008 (historische documentatie aanwezig), in 2017 geïmporteerd naar Nederland, en door de Nederlandse eigenaar bij ons ingeruild.
De Caddy is een veelzijdige auto, geschikt als zowel gezinsauto, als voor de ZZP'er. De bagagaruimte is groot, en gemakkelijk toegankelijk via de schuifdeuren aan beide zijkanten.
Op kenteken is deze Caddy 7-persoons, hetgeen hem ook geschikt maakt voor personenvervoer, ook in de binnensteden (voordeel aardgas t.o.v. de diesel). De 6e en 7e zitplaats zijn niet afgebeeld op de foto's, maar wel aanwezig.
De geadverteerde prijs is inclusief afleveringskosten, APK, afleverbeurt en tenaamstellingskosten. Informeer bij ons voor de extra garantie-opties via Autotrust (tegen meerprijs). Desgewenst kunnen wij het aankoopbedrag van uw auto geheel of gedeeltelijk financieren via een financieringsmaatschappij. Neem contact met ons op voor een berekening van uw maandlasten, of gebruik de calculator op onze website www.autoservice-stramproy.nl
De auto is geheel vrijblijvend te bezichtigen op ons bedrijf. Vanwege de verbouwing van ons bedrijf zijn de foto's op een andere locatie gemaakt.
Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30u tot 17:00u, en op zaterdag van 9:30u tot 13:00u. Daarbuiten op afspraak.
Bezoek ons ook op onze website: www.autoservice-stramproy.nl
Wij hebben ons uiterste best gedaan de correcte gegevens op te nemen in onze advertenties. Overtuig uzelf echter van de juiste informatie bij de bezichtiging van en/of proefrit met de auto. U kunt geen rechten ontlenen aan de opgave in de advertentie.