MarktPlaza

Volkswagen Caddy - 2.0 Ecofuel

124x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: sep 2010 - jul 2015
Modelcode: 2K, 2C
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 2.234 kg
Afmetingen (LxBxH): 441 x 179 x 185 cm
Wielbasis: 268 cm
Acceleratie (0-100): 13,5 s
Topsnelheid: 169 km/u
CO2 uitstoot: 156 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 92 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterdeuren met ruiten
- Achterruitverwarming
- Achterruitwisser
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch-pakket
- Elektrische ramen voor
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur parelmoer
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Tussenschot volledig
- Zijschuifdeur rechts
Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat ziet u aan zijn sportieve uiterlijk. Deze Volkswagen Caddy straalt kwaliteit en klasse uit en belooft u puur rijplezier. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, pearl metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De Volkswagen is standaard voorzien van: boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Heeft u interesse in deze mooie Volkswagen? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.
Wij bieden naast hoogwaardige service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Dat is ‘leven zonder autozorgen’. Ons bedrijf is ook aangesloten bij de BOVAG. Naast het Autobedrijf biedt Gert Brandsen ook de services Autolease en Autoverhuur aan. Voor ons staat persoonlijke service en gastvrijheid voorop. Wanneer u een auto wilt aanschaffen, advies wilt over occasions of een nieuw leasecontract wilt ondertekenen, wij staan voor u klaar. Gert Brandsen adviseert u graag over de auto die bij u past!
Kijk voor meer informatie op onze website: www.gertbrandsen.nl