MarktPlaza

Volkswagen Caddy - 1.6 TDI Nap, dealer onderhouden, Navigatie

112x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: Achterdeuren met ruiten, Achterruitverwarming, Achterruitwisser, Airbag passagier, Audio-navigatie full map, Audio-navigatiesysteem, Autotelefoonvoorbereiding, Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, Buitentemperatuurmeter, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Complete onderhoudshistorie, Dimlichten automatisch, Elektrische ramen voor, Halogeen mistlampen, Metallic lak, NAP, Radio-CD/MP3 speler, Tussenschot volledig, Voorstoelen in hoogte verstelbaar, Zijschuifdeur rechts
Laat u niets wijsmaken, deze Volkswagen Caddy biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met een druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Achter het stuur van deze Volkswagen bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Caddy samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Bel 0167-500783 of mail heerenauto@gmail.com
Op alle auto's jonger dan 12 jaar en minder dan 200.000 kilometer, kunnen wij diverse garantiepakketten aanbieden.
Wij rekenen geen afleveringskosten.
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.159 kg
Wielbasis: 268 cm
Acceleratie (0-100): 16,7 s
Topsnelheid: 150 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donkergrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 147 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 86 per kwartaal