MarktPlaza

Volkswagen Caddy - 1.6 TDI AIRCO CRUISE CONTROL

560x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2010 - jul 2015
Modelcode: 2K, 2C
Cabine: enkel
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 225 Nm
GVW: 2.159 kg
Lengte/hoogte: L1H1
Afmetingen (LxBxH): 441 x 179 x 186 cm
Wielbasis: 268 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 16,7 s
Topsnelheid: 150 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 147 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 86 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterdeuren met ruiten
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Buitentemperatuurmeter
- Derde remlicht
- Grijs kenteken
- i.o Imperiaal
- i.o Lichtmetalen velgen
- Laadruimte betimmerd
- Leesverlichting in de hemel
- mistlampen voor
- N.A.P. kilometer Check
- Onderhoudsboekjes aanwezig
- Parkeersensoren (PDC)
- Scheidingswand zonder ruit
- Stuur verstelbaar
- Zijschuifdeur rechts
Keurige VW CADDY . De Volkswagen Caddy is al jaren toonaangevend in de markt van kleine bestelauto's. Auto is qua afwerking en materiaalgebruik de top. Puur kwaliteitsgevoel. Wij hebben meerdere Caddy's in deze uitvoering op voorraad.
Standaard leveren wij deze auto tegen een BASISPRIJS dus ZONDER inruil maar MET 1 maand garantie op draaiend gedeelte motor en versnellingsbak voor € 6650,- ex btw . Auto wordt voor € 7150,- ex btw op onze normale voorwaarden geleverd!!! Inclusief (retour)-garantie voor 100% zekerheid en mogelijkheid tot INRUIL , bij deze optie bent u verzekerd van maximale zekerheid omdat de auto met 1 maand VOLLEDIGE garantie wordt geleverd. Voorwaarde hiervoor is wel dat de auto volgens onderhoudsschema is onderhouden of wordt afgeleverd met het benodigde pakket.
Samen met onze medewerkers wordt een advies opgesteld om te kijken of de auto aan een onderhoudsbeurt toe is wij hebben bij 99% van onze auto's de servicelijsten en onderhoudsboekjes aanwezig om dat gedetailleerd te bespreken. U kunt bij ons kiezen uit diverse aflevering opties en garantiepakketten o.a van 1 maand volledige RVL AUTO'S garantie tot en met 6 maanden BOVAG garantie voor uiterste zekerheid, maar bijvoorbeeld ook onderhoudspakketten. Lees hier meer over op onze website onder het tabblad garantie. Wij willen iedere klant bij ons laten vertrekken met een gerust gevoel en aangepast aan de persoonlijke wensen van onze klant. Voor meer informatie kunt U natuurlijk contact opnemen met ons en wij staan U dan graag te woord. Omdat wij hoofdzakelijk bedrijfsauto's verkopen voor de zakelijke markt zijn onze prijzen exclusief btw , hier komt voor de particuliere koper nog 21 % btw bij. Indien een auto in de marge regeling valt wordt dat door ons altijd vermeld.
Wij zijn gespecialiseerd in kleine bestelwagens. Wij leveren al onze auto's met NAP en onderhoudshistories. Onze auto worden in zeer goede condities aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Wij zijn geen doorsnee autobedrijf, wij zetten onze auto's keurig klaar.. Wij worden op garagespot.nl gewaardeerd met een 9,2 uit meer dan 200 beoordelingen. Daarmee staan wij op de 1ste positie van Nederland. Ook op onze Facebook pagina worden wij gerecenseerd met een 4,8 uit 5 sterren. Wij hebben lage overheadkosten en werken iedere dag hard om de klant een goede service te verlenen zowel tijdens de verkoop als erna. Wij kijken altijd goed naar de markt om ons complete aanbod tegen de scherpste prijzen aan te bieden. Kijk op onze website voor onze totale voorraad of bel met Raymond van Lieshout 06-110 770 28. Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 Maandag koopavond van 18.00 t/m 21.00 uur.