Völkl Flair SC e Uvo efficiency dames slalom ski model…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 156x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Völkl Flair SC efficiency UVO
Leverbare lengte 150 155 160 165 cm
Völkl Flair SC e UVO
Type Race / Slalomcarver
Modeljaar 2018
De Völkl Flair SC e UVO is de beste keuze voor de vergevorderde, sportieve, piste georiënteerde skiesters. Dankzij de UVO techniek en de Full Sensor Woodcore Light heers je over snelle korte en strakke bochten. De E staat voor efficiency wat betekent dat de ski op een lichtere manier is gebouwd. De ski heeft een Full Sensor Woodcore Light die versterkt is met carbon. De mannelijke tegenhanger is de RaceTiger, die is gebouwd op basis van een Full Sensor Woodcore en is versterkt met staal. Het is een sportieve veelzijdige piste-ski die hoog scoort als het gaat om korte bochten. De Flair SC e UVO preseert goed op harde en zachte sneeuw.
Bij deze ski past Völkl de UVO (Ultimate Vibration Object) technologie toe. Schokken worden tijdens het skiën vertraagd opgevangen en tegengewerkt. De Full Sensor lichte houten kern van de ski zorgt voor goede ondersteuning en stabiliteit. Zoek je een moderne slalomcarver die van snelheid houdt maar tegelijkertijd stabiel aanvoelt, dan is de Flair SC UVO de ski die bij jou past!
UVO Ultimate Vibration Object.De UVO haalt de trillingen uit de ski die ontstaan bij oneffen terrein. Voordeel: een rustigere en preciezer te sturen ski. Een klein onderdeel van de ski, maar een grote mijlpaal voor de ski-sport. We hebben het over de nieuwe UVO; the Ultimate Vibration Object. Völkl ontwikkelde de allereerste 360° trillingsdemper in de geschiedenis van de skitechniek. Völkl deed dit in nauwe samenwerking met zijn partner Marker. De UVO beleefde zijn première tijdens de Alpine World Cup. Deze 'perfecte setup' is nu klaar om de pistes te veroveren. De unieke 360° demping verhoogt prestaties en behendigheid door het totale gewicht terug te brengen, terwijl het de ski agressiever maakt.
Uniek in de ski-industrie
Van nature ontstaan trillingen wanneer de ski werkt met het terrein onder je voeten. De shovel van de ski beweegt in alle richtingen. De UVO technologie zorgt voor aantoonbare vermindering van deze trillingen waardoor de afdaling een stuk stabieler wordt. Traditionele dempers werken alleen verticaal, terwijl de UVO ook horizontale en torsiekrachten over de lengte van de ski absorbeert. Het maakt gebruik van hetzelfde principe als wordt toegepast in hoge gebouwen en bruggen. De binnenkant van de UVO bevat een contragewicht die trillingen van de ski's in alle richtingen te niet doet. Dit door ze met een kleine vertraging te herhalen. Omdat de grootste trillingen optreden in de voorzijde, zit de UVO heel dicht bij de tip van de ski. 

Meer prestaties door unieke 360° demping
Voor skiërs brengt de UVO tal van voordelen met zich mee: minder trillingen, een rustigere afdaling, meer precisie in de bochten, betere controle, zelfs op hobbelige pistes, en een duidelijk verbeterde kantengrip. En dat alles zonder afbreuk te doen aan levendigheid. De ski blijft zeer stabiel, zelfs zonder aanvullende verstevigingselementen. De UVO modellen zijn 20% lichter, wat zich vertaalt in meer dynamiek en wendbaarheid op de sneeuw, terwijl het minder inspanning kost. Sportieve skiërs zullen genieten van de flexibiliteit, de betere grip en controle, en een indrukwekkend rustige afdaling. Recreatieve skiërs zullen de verminderde inspanning waarderen waardoor ze de hele dag op piste kunnen blijven.
Völkl Flair SC e UVO
Het geheime wapen voor helden van de slalom. Dankzij de nieuwe UVO, in combinatie met de Full Sensor Woodcore Light en het tip rocker profiel, kan deze ski snelle, scherpe bochten met indrukwekkende levendigheid en lenigheid aan. De brede geometrie (122-72-105) maakt deze ski zeer veelzijdig. De Flair SC gebruikt de UVO niettemin om de trillingen te dempen, terwijl het ook de behendigheid versterkt. Dit nog eens te meer door de nieuwe, bredere xMotion binding. Ook dit model is voorzien van een Full sidewall.
Kleur Zwart / Wit
Kern Full Sensor Woodcore Light, Carbon
Lengte (cm) 150 / 155 / 160 / 165
Radius (m) 11,4 / 12,2 / 13,1 / 14,0
Taillering (mm) 122-72-105
Technologie UVO, Powered by Carbon, Full Sidewall
Camber Line Tip Rocker
Binding Marker vMotion3 11.0, GripWalk, Black White Silver


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.