MarktPlaza

VoIP onbeperkt bellen en vast nummer aanvragen

185x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

VoIPStarr biedt u VoIP onbeperkt bellen, vaste telefoonnummers aanvragen, telefooncentrales en vaste nummers op mobiel. 

Overal en altijd beschikbaar zijn voor uw klanten. Snel en flexibel. Daar draait het om.

VoIPStarr staat bekend om zijn goedkope beltarieven en brede mogelijkheden. Waar onze concurrenten stoppen gaan wij nog een stapje verder. Met een ruime keuze aan netnummers en een flexibel systeem behoren wij tot een van de beste VoIP telefonie aanbieders. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar en wij hanteren een veilige netwerkstructuur om onze klanten pure kwaliteit te kunnen bieden.

Wat zijn de voordelen van VoIP? Deze vraag komt iedere dag voorbij en begint altijd met de kostenbesparing. Bellen via VoIP is namelijk goedkoper dan bellen met traditionele telefonie. Met VoIP telefonie bent u overal en altijd bereikbaar mits u een internetverbinding heeft.

U heeft bij ons ook de keuze om een VoIP telefoon te leasen of om gebruik te maken van onze gratis app.

Ook bieden wij telefooncentrales.

Voor ieder bedrijf is de 3CX telefooncentrale een interessante oplossing door de prijsstelling die gebaseerd is op het aantal beschikbare lijnen en niet op het aantal toestellen die aangesloten worden. De 3CX telefooncentrale heeft daarnaast een zeer gebruikersvriendelijk beheersysteem, waarin u als Windows gebruiker zich snel thuis zal voelen.

Op uw smartphone

Een telefooncentrale op uw mobiel, doorschakelen naar mobiel etc., alles kunt u beheren en bedienen vanaf uw smartphone. Wij stellen het meeste voor u in. U heeft er geen omkijken meer naar en uw zaak wordt professioneel beoordeeld door uw klanten.

Bel ons voor de mogelijkheden of een oplossing op maat.

Bezoek onze site op: https://voipstarr.nl