MarktPlaza

Voetbal handdoek met geborduurde naam

397x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Mooie badstof handdoek met daarop een geborduurde sporticoon en daaronder de naam van de persoon of miscchien van de sportclub. Voor de volwassenen ook leuk met de initialen. Leuk cadeautje voor de verjaardag of voor het hele team.

Sporthanddoek met naam eigenschappen100% katoen
Badstof
50x100 cm
Merk Funnies
geborduurde naam en icoon 
kwaliteit 500 gram badstof
Sporthanddoek met naam Borduring
We borduren de naam onder het icoontje. In plaats van de naam kunnen ook de intitialen of de naam van de sportclub worden geborduurd. U kunt de borduurkleur en het lettertype kiezen. Voorbeelden van de kleuren en de lettertypes vindt je bij de foto's van dit artikel. Het icoontje en de tekst worden in dezelfde kleur geborduurd.

Sporthanddoek met naam verzending
Bestel je één sporthanddoek dan gaat deze met de brievenbuspost mee. Dat is handig en voordelig. Je hoeft hiervoor niet thuis te zijn. Bestel je meerdere handdoeken dan moet het pakketje met de pakketpost mee.

Sporthandoek met naam levertijd:
Wij verzenden deze handdoeken normaal binnen 3 dagen, mocht dit niet lukken omdat het druk is of omdat het artikel niet op voorraad is dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt dan, indien wenselijk, uw bestelling aanpassen of annuleren