MarktPlaza

VOCHTIGE STREKEN - 'een taboedoorbrekende sensatie'

73x bekeken
9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Aangeboden door CDJK

VOCHTIGE STREKEN
'een taboedoorbrekende sensatie'
van Charlotte Roche

Charlotte Roche’s  'schandaal’-bestseller-roman Vochtige Streken is het wonderbaarlijke portret van een jonge vrouw die probeert uitbundig te leven, en frustraties over haar ouders en haar obsessie met andermans smetvrees tot het uiterste drijft. Het boek levert een kleurrijke, speelse, provocerende en erotische komedie op die niemand koud zal laten.

De hoofdpersoon, Helen Memel, houdt ervan te experimenteren met diverse groenten tijdens het masturberen, jaagt op mannen met geurlokmiddelen en vindt het belang van persoonlijke hygiëne zwaar overschat. 
Ze shockeert haar omgeving met haar uitgesproken mening en bezorgt haar gescheiden ouders hoofdbrekens - terwijl ze slechts de wens heeft ze weer bij elkaar te brengen. 
Alleen bij hartsvriendin Corinna voelt ze zich helemaal op haar gemak. Ze is haar ‘partner in crime’ met wie ze het ene na het andere sociale - en seksuele - taboe doorbreekt.

Tijdens het scheren van haar intieme delen gaat er iets mis en Helen belandt in het ziekenhuis. 
Chef de clinique, Professor Notz, is niet de enige die haar als een uitzonderlijke patiënte beschouwt. 
Helen brengt leven in de brouwerij, met haar brutale humor en vrijpostige gedrag. Tevens ziet ze nu dé kans om haar ouders tegelijkertijd op dezelfde plek te krijgen, aan haar ziekbed. 
Daarbij krijgt ze hulp van de verpleger Robin, die langzaam haar hart verovert... en niet alleen haar hart.

Uitgave: De Bezige Bij
Paperback, 218 pagina's
In NIEUWSTAAT

Interesse?
Mail me.
vansluijs@hetnet.nl