MarktPlaza

vloerbedekking Wool Classics zuiver wol op 400-500 cm breed

115x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Binnenhuiswijzer verkooopt ook Wool Classics Jeddah (incl. gratis ondertapijt),

Type kwaliteit Luspool (boucle)
Aantal kleuren 6
Eigenschappen Geschikt voor vloerverwarming
Antistatisch
Brandvertragend
Toepassing Wonen zwaar gebruik, Trapgeschikt
Wol is duurzaam, veerkrachtig en biedt comfort en veiligheid. De wol gebruikt voor de productie van de Wool Classics collectie komt voor het overgrote gedeelte uit Nieuw-Zeeland waar de meest pure en schoonste wol wordt verkregen.

Afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bestel nooit een vloer op basis van de afbeelding, maar bestel een staal als u de vloer van uw keuze in het echt wilt zien.

Zie ook onze uitgebreide collectie vloerbedekking, raambekleding, vloertechniek en woonaccessoires. Het voordeel van uw online bestelling van BinnenhuisWijzer is dat deze gratis wordt verzonden. U kunt ook vrijblijvend onze artikelen bezichtigen in onze showroom te Naarden (op afspraak). Het merendeel van ons assortiment heeft een snelle levertijd. U kiest uw eigen afleverdag.

Zie onze overige advertenties. Snelle levertijd. Gratis bezorgd. Kies uw eigen afleverdag, bekijk onze voorwaarden. Bestel nu! Keuze uit meer dan 4000 artikelen! Vragen? Mail of bel ons. Binnnenhuiswijzer, nl is telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag 09.00 uur - 18.00 uur via 078-8421155

Ga naar de website