MarktPlaza

Vlieg voordelig door europa; probeer dit advies...........

386x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Als u echt goedkoop wil vliegen door Europa informeer dan eens vrijblijvend bij ons.
LOWBUDGETvliegen is in toenemende mate in opkomst; maar tussen de ene lowbudgetmaatschappij en de andere zit soms nog wel € 100,- verschil.
Hoe vindt u nu die goedkope vlucht?? Maak gebruik van onze expertise en wij geven u een advies hoe u al vanaf enkele tientjes door Europa kunt reizen. Doe zelf geen moeite en maak gebruik van onze expertise.
Geef uw wensen op en wij zoeken voor u een echt heel goedkope vlucht!!!!.
Overigens kunnen wij u een retourvlucht aanbieden binnen Europa die 9 tegen 10 goedkoper is dan die u zelf gevonden heeft!!! Neem de proef op de som.
Dit reisADVIESbureau is klein van opzet en zeker niet commercieel. Tegen een kleine onkostenvergoeding (advieskosten) help ik u aan een goedkope vlucht. Desgewenst boek ik die vlucht ook voor u. Zie de voorwaarden op onze website.
Als voorbeeld noem ik een retour vliegreis naar Spanje of Italie (bijvoorbeeld Madrid, Barcelona, Valencia, Malaga, Mallorca, Rome, Pisa, Milaan, Sicilië of Sardinië of de schitterende stad SEVILLA) voor soms al een paar tientjes en veelal minder dan € 100,- per persoon INCLUSIEF alle bijkomende kosten zoals luchthavenbelasting, creditcardkosten, bagage, e.d. Ook andere bestemmingen zijn er volop zoals in Portugal, Marokko, Griekenland, Zweden, Ierland, Schotland e.d.
Wij kunnen desgewenst de vlucht voor u boeken en zorgen dat u uw e-ticket thuis gezonden krijgt.
Met vriendelijke groet
André Heersink
Dalweg 13
7122 BA Aalten
Tel. 0543-475247 of 06-48459639