MarktPlaza

Virtuele avatars / Websites en webshops / Kunstmatige intelligentie / Logo GRATIS

57x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

💻 Hartelijk welkom,

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van websites en webshops met behulp van de nieuwste technologieën, zoals kunstmatige intelligentie. Op deze manier kunnen we onze ontwerpen nog moderner en functioneler maken.

🎯 Als u meer wilt weten over onze diensten, nodigen we u uit om onze website www.qubitwebdesign.nl bezoeken.
Chat beschikbaar op de website van 09:00 - 17:00 uur

Onze diensten omvatten onder meer:
✔️ WEBSHOPS
✔️ BEDRIJFSWEBSITES
✔️ LOGO'S
✔️ VISITEKAARTJES / FOLDERS
✔️ARTIFICIËLE INTELLIGENTIE (zoals afbeeldingen, chatbots, teksten en virtuele avatars)

Voor al onze diensten verstrekken wij BTW-facturen. Breng uw bedrijf online en bereik nieuwe klanten met een professionele website of webshop.

🤖 De voordelen van machine learning voor klanten zijn enorm. Met behulp van kunstmatige intelligentie kunnen wij bijvoorbeeld logo's ontwerpen die perfect aansluiten bij de behoeften en verwachtingen van onze klanten.

🤖 Ook kunnen we met kunstmatige intelligentie aantrekkelijke en boeiende teksten opstellen voor websites, zoals productbeschrijvingen in een webshop of titels van koppen.

🤖 Daarnaast kunnen we met behulp van kunstmatige intelligentie slimme chatbots ontwikkelen voor de klantenservice. Hierdoor kunnen klanten snel en efficiënt geholpen worden, ongeacht het tijdstip van de dag of nacht.

🤖 Tot slot zijn virtuele avatars steeds populairder als instrument voor bedrijven om klantinteracties te verbeteren en de efficiëntie van het team te verhogen. Virtuele assistenten of verkopers kunnen interactieve communicatie met klanten bevorderen door vragen te beantwoorden, advies te geven en hen te helpen bij het kiezen van de juiste producten of diensten.

Intuïtieve bediening / Optimalisatie voor google / Onbeperkte ontwerpverbeteringen / Website training / Conversie optimalisatie / Wij bereiden de teksten voor uw website voor / 3D animaties / VIDEO op homepage / GRATIS LOGO

------------------------
Voorbeelden van projecten:
www.bedrijfsvloermaster.nl
www.sekula.nl
www.mineraltexture.be

CONTACTGEGEVENS
Naam: Qubit Web Design
www.qubitwebdesign.nl
info@qubitwebdesign.nl
Chat beschikbaar op de website van 09:00 - 17:00 uur
KvK: 6861591767