MarktPlaza

Vintage Stijl Barkrukken – Metaal – Showroommodel – Set van 2 Stuks

315x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Stoere barkrukken in de bekende stijl van Tolix en bij ons verkrijgbaar in de uitvoeringen; koperkleur, goudkleur, brons of in het zwart met een houten zitting. Deze vintage barkrukken zijn gemaakt van licht geborsteld metaal in uitgevoerd in een matte afwerking. Leuk in je keuken, voor aan het keukenblad (let goed op de hoogte van de zitting en de hoogte van het blad) of gebruik de krukken voor een feestje of in een café. Geweldig in een wat stoerder of industrieel woonstijl.
In onze collectie vind je ook bijpassende stoelen in koper- of goudkleur
Model: Portman
Materiaal: Metaal
Kleur: Koperkleur, Goudkleur, Brons of Zwart met houten zitvlak

* Grotere aantallen zijn mogelijk, vraag ons gerust naar de dan geldende, speciale, prijzen

Let op:
- het betreft hier Showroom modellen, dus hier en daar zijn de barkrukken wat minder mooi maar dat past juist heel goed bij deze look.
- ze worden in een set van 2 verkocht, de genoemde prijs is dan ook per 2 in 1 kleur

Afmetingen:
Hoogte: 85 cm
Breedte: 43 cm
Diepte: 43 cm

Famozo is al 10 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, slide design, design of love, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR, achteraf betalen, Bohemian, projectinrichting, Boho chique, bohemianstijl, ibiza look, boho chic