MarktPlaza

Viktor En Rolf - Sprookjes (Hardcover/Gebonden)

53x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

117 pagina's

Wat moet je doen als je pinnige tante je heeft behekst en je voorgoed je 's' kwijt bent? Of als je altijd voor het donker terug naar je holletje moet, omdat je niet wilt dat iedereen ziet dat je dan licht begint te geven? Wat gebeurt er met je als je steeds per ongeluk vuur spuwt? En als je een eendagsvlieg was, welke dag zou je dan het liefst meemaken?
Een verdrietig parfumflesje, twee eenzame manen, een vrolijke bloemenbom en nog vele andere fantasievolle sprookjesfiguren nemen je mee naar een andere wereld; een betoverende wereld waarin onvergetelijke dingen gebeuren.
'We houden ervan het vertrouwde te verdraaien,' zeggen Viktor & Rolf, en deze benadering klinkt ook door in dit schitterende, rijk geïllustreerde sprookjesboek.

Eerste bundel moderne sprookjes, geschreven en geillustreerd door het beroemde Nederlandse ontwerpersduo Viktor Horsting en Rolf Snoeren. Deze uitgave op A4-formaat bestaat uit dertien korte verhalen, die varieren van een tot twaalf pagina's, waarvan sommige verwijzen naar producten van henzelf, zoals bijvoorbeeld 'De Bloemenbom' die genoemd is naar hun parfum 'Flowerbomb'. Uiteenlopende figuren spelen een hoofdrol: twee manen, een vlinderdraakje, een cirkel en vierkant en een disco-egel, evenals de vertrouwde verwende prinses. Meerdere vertellingen sluiten af met vriendschap en tot elkaar komen. Elk sprookje heeft een titel die groot op een lege bladzijde staat en een paginagrote zwart-witillustratie, opgebouwd uit zwarte puntjes en mooi uitgevoerd. De tekst heeft een duidelijk lettertype. De verhalen zijn fantasievol, vlot en leuk om voor te lezen. Liefhebbers van Viktor & Rolf ontwerpen komen ook aan hun trekken. Vanaf ca. 9 jaar.