MarktPlaza

Victoria Holt Onschuld is als een tere bloem

65x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Victoria Holt - Onschuld is als een tere bloem
Hardcover met omslag - Historische roman
In Edinburgh staat Davina Glentyre terecht wegens moord op haar vader. Zij had volop gelegenheid hem te doden, ze beschikte over de middelen en ze had een motief …Niets lijkt een veroordeling in de weg te staan.
Maar dan verschijnt Davina’s mooie stiefmoeder Zillah in de rechts-zaal en zaait twijfel over de werkelijke omstandigheden van de dood van haar echtgenoot.
Davina wordt vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs en daar-mee veroordeeld tot een leven te midden van boosaardige geruch-ten en insinuaties. In de steek gelaten door haar verloofde, met niemand op wie ze zich durft te verlaten,besluit Davina haar vader-land de rug toe te keren. Waar kan ze beter aan het verleden ontsnappen dan in de Afrikaanse koloniën? Vergezeld door haar vroegere gouvernante Lilias arriveert Davinia in Kimberley, waar ze steun en vriendschap vindt bij de knappe welgestelde zaken-man Roger Lestrange en diens vrouw, die aan een mysterieuze ziekte lijdt. Eindelijk is daar de kans op een nieuw en gelukkig leven. Maar Zuid-Afrika is een roerig land en bij het uitbreken van de Boerenoorlog begint Davina’s zekerheid opnieuw te wankelen. Veilig gewaande geheimen dreigen aan de oppervlakte te komen en nu staat niet alleen Davina’s reputatie, maar ook haar leven op
het spel .....