MarktPlaza

Vetarme recepten

100x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Het low-fat kookboek van Helen Aitkin.

softcover, in nieuwstaat.

19 x 21,5 cm.

256 pagina's.

Een verzameling vetarme recepten.

Begin vandaag nog met maaltijden met weinig vet, maar heel veel smaak! De lekkere en makkelijk te maken recepten in dit boek zitten boordevol voedingswaarde, maar u zult er toch verantwoord van afslanken. De recepten zijn in speciale testkeukens ontwikkeld en bij elk recept vindt u de voedingswaarde nauwkeurig aangegeven, waaronder het vetgehalte.

De recepten zijn ingedeeld naar het vetgehalte en vervolgens op voorgerechten, hoofdgerechten en desserts en voorzien van duidelijke aanwijzingen en prachtige foto's.

Gezonde maaltijden met weinig vet (max. 15 gram per portie). Dit wordt bereikt door vetarme voedingsmiddelen en minder vettoevoeging bij de bereiding. Er worden diverse alternatieve mogelijkheden genoemd voor het beperken van de hoeveelheid vet in de keuken. De talrijke tips, adviezen en ideeen functioneren hierbij prima. Hierdoor is het mogelijk diverse populaire gerechten minder vet, maar toch smakelijk te laten zijn. Behalve bekende recepten zijn er ook originele. Ze worden allemaal 'mager' bereid. Dit gebeurt m.b.v. duidelijke, overzichtelijke en voor iedereen gemakkelijk uitvoerbare beschrijvingen. Bij elk gerecht wordt per bereide portie de voedingswaarde aangegeven, zodat de lezer/gebruiker kan inschatten welke voedingsstoffen worden ingenomen en hoeveel.

Het kookboek is duidelijk en afwisselend.