MarktPlaza

VERKOCHT Pössl Globecar Buscamper

235x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: VERKOCHT Pössl Globecar Buscamper
Bouwjaar: 2007
Lengte: 6 meter
Aantal slaapplaatsen: 2
Maximum gewicht: 3300 kg
Motor: Citroen
Uitvoering: Buscamper
Transmissie: Handgeschakeld
Vermogen: 88
Kilometerstand: 179362
Indeling:
Middenkeuken: aanwezig
Midden toilet: aanwezig
Opties:
ABS: aanwezig
Airco: aanwezig
CV: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Ladder: aanwezig
Luifel: aanwezig
Radio: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
Topbox: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Deze buscamper is helaas al verkocht.Nette Globecar fabrieks camperbus gelijk aan Pössl 2winn. Modern interieur, compacte buscamper maar voorzien van alle comfort.Deze Globecar heeft een Cirtoën Jumper 2.2HDI als basis. De camper is zeer goed onderhouden, de complete ondehoud historie en nota's zitten bij deze camper.Euro 4Cabine AircoZonnepaneelAfneembare fietsdrager op het chassis voor 2 fietsenfietsdrager op scherdeur voor 2 fietsenOmnistor luifelSchotel antenneDakkofferDakrailingElectrische opstap.Wij geven op deze camper 3 maand garantie bij afleverpakket CP standaard en 6 maand bij CP Exclusief. Bij CP voordeel is een korting mogelijk. Op alle pakketten is een uitgebreide Camper Check van toepassing. NAP kmstand controle.
Inruil van uw camper, caravan, auto of motorfiets is eventueel bespreekbaar.U kunt onze campers vrijblijvend komen bekijken op ons occasionplein in Neede. Een proefrit is mogelijk. Wij hebben ook een winkel met groot assortiment accessoires voor Uw camper. Wij zijn dealer van o.a. REIMO en MOVERA. In onze eigen werkplaats is inbouw van accessoires mogelijk.Van vrijdag 27 t/m zondag 29 september 2019 kunt u ons vinden op de Camper Beurs in Hardenberg. Openingstijden 10:00 tot 17:00 uur.
Camperpassie, Parallelweg 90 7161 AG Neede 053-7113813www.camperpassie.nlUiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten of wijzigingen voorbehouden.Openingstijden winkel:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 14.00 uur