MarktPlaza

Verhuurbedrijf vakantiehuizen met goed rendement

114x bekeken
4 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ter overname aangeboden een verhuurbedrijf van geregistreerde vakantiehuizen met goed rendement. Woningbeheer contracten en onderhoud van tuinen en zwembaden aan de Costa Brava, provincie Girona, Spanje. Het bedrijf is  instap klaar, schuldenvrij B.V en winstgevend. Het bedrijf heeft al 10 jaar een prima resultaat en is relatief eenvoudig te runnen door bijvoorbeeld een ondernemerspaar. De juiste kandidaat beschikt de volgende vaardigheden: administratief onderlegd, kennis van talen, enige ICT kennis en technisch inzicht. De omgeving van de vakantiewoningen is binnen een straal van 20 Km van ons kantoor en in de directe omgeving van diversen stranden. Wij zijn dit mooie bedrijf ruim 10 jaar geleden gestart maar willen graag het stokje overdragen aan een ondernemer die dit bedrijf met veel passie kan voorzetten zoals wij dit altijd hebben gedaan. Bij de overname kunnen wij u desgewenst begeleiden met de overdracht zodat u daarna zelfstandig met de juiste kennis het bedrijf zelfstandig kunt voortzetten.

Unieke kenmerken Een mooie uitdaging voor bijvoorbeeld een ondernemend echtpaar dat overweegt te emigreren naar Spanje en ook verzekerd wil zijn van een instap klaar bedrijf met onderhoud- en klantenportefeuille. Het bedrijf heeft rond de 30% terugkerende bezoekers en een website met een hoog zoekvolume d.m.v. organisch verkeer. Het bedrijf beschikt over 2 bedrijfswagens en kantoor huurpand

Reden verkoop Wij willen ons gaan focussen op andere activiteiten Het bedrijf is over te nemen voor € 150.000,- (schuldvrije BV, 2 bedrijfswagens, beheer/contracten, klantenbestand, website) Het kantoor betreft een huurpand.

Wij zullen uw aanvraag vertrouwelijk in behandeling nemen. Graag alleen reageren bij serieuze interesse en met voldoende eigen middelen!