MarktPlaza

Verbluffende Kc-geregistreerde speelgoedpoedel

250x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Mijn mooie meid Kiki is bevallen van 2 prachtige kleine speelgoedpoedels. 1 diep abrikoos/rood jongetje toepasselijk genaamd Romeo en 1 klein meisje, black and tan en opnieuw toepasselijk genaamd Juliet.
Ze zijn allebei bij mij thuis geboren, met mij erbij en zo gezond. Ik ben zo trots op mama want het is haar 1e nestje en ze was fantastisch en is een geweldige lieve en zorgzame mama. Dit was een langverwacht nestje en moeder kreeg voor, tijdens en nog steeds een zeer eiwitrijk dieet van tonijn, kip enz. Niets dan het beste, want de 2 kleintjes zijn zo gezond en voeden zich direct na de geboorte en blijven gedijen .
Moeder is mijn prachtige fantoommeisje en vader is de knappe jongen van mijn vriend, beide op de juiste manier 11 inch hoog. De pups komen uit een geweldige lijn met kampioenschapsbloedlijnen. Zowel mama als papa zijn zeldzaam in onze huizen en dat geldt ook voor mijn puppy's. Ze zijn goed gewend aan alle geluiden en het gezinsleven. Zowel mama als papa hebben al hun gezondheidscontroles en zijn allemaal vrij.
Deze engeltjes mogen ALLEEN naar 5* huizen, dus wees niet beledigd door alle vragen die ik moet stellen. Ik ben erg blij om iedereen tegemoet te komen die mama met haar puppy's wil zien en ik zal ook al je vragen beantwoorden en documentatie en video's enz. verstrekken voor je gemoedsrust. Ik vind het ook leuk om een ​​WhatsApp-groep op te zetten voor de nieuwe eigenaren, zodat ze ook contact kunnen opnemen als ze toestemming hebben gegeven.
Je jongen en meisje zullen komen met een prachtige luxe mand met alles wat je nodig hebt, waaronder een gepersonaliseerde (door mij) geurdeken, eten, shampoo, conditioner, borstel, harnas, speelgoed, lekkernijen enz. En de lijst gaat maar door. Ik zal altijd 24/7 beschikbaar zijn voor al uw behoeften voor het leven van uw baby.
De puppy's worden vanaf de geboorte ook elke 2 weken ontwormd en worden ingeënt, gechipt en door de dierenarts gecontroleerd. Ze komen ook met hun KC-geregistreerde papierwerk en 5 weken gratis verzekering.