MarktPlaza

Veilig groter groeien

164x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Veilig groter groeien
2000, Unieboek bv
96 pag., isbn 90 269 6324 8
harde kaft, A4-formaat
Bijna zo goed als nieuw
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'zwangerschap/baby/peuter'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
In verwachting... Nog maar nauwelijks aan het idee gewend en je moet je al voorbereiden op het spannende onbekende. Allereerst natuurlijk wennen aan de grote verandering die plaatsvindt in je lichaam. Wat wordt het, een jongen of meisje? Welke naam krijgt de baby? Zal alles wel goed gaan? Je moet wat in je mars hebben als nieuwbakken ouder: organisatietalent, creativiteit, humor en natuurlijk veel liefde. Gelukkig heb je nog even de tijd om je op de grote verandering voor te bereiden.
Toch moet je ook praktisch zijn en verder kijken dan de maanden die de zwangerschap duurt. Naast de voorbereiding op de geboorte maak je natuurlijk plannen voor de komst van het nieuwe mensje in je gezin. Je kind moet vanzelfsprekend in een veilige en vertrouwde ogeving opgroeien: een veilige babykamer in een veilig huis. Daarbij kun je best wat hulp gebruiken. Dit boek, ontwikkelt met de stichting Consument en Veiligheid, is een overzichtelijke handleidingvoor alles wat bij de komst van een baby komt kijken. Vanaf de geboorte tot en met de vijfde levensjaar kun je stap voor stap bekijken hoe de ontwikkeling van je kind verloopt en hoe je daarbij de omgeving kindvriendelijk, veilig en gezellig maakt.
Een handig boek, vol leuke ideƫen en goede tips, zodat jullie straks veilig van jullie kindje kunnen genieten.