MarktPlaza

Van de wal in de dood-Stanley West

21x bekeken
10 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Van de wal in de dood-Stanley West in nette staat. Real reeks nr.46
De hitte van de New Yorkse zomer deed het asfalt smelten.... Op het asfalt lag het lijk van Steward McGovern, een verdienstelijk burger,die de strijd had aangebonden tegen corruptie en gangsterdom.
En daarom moest hij sterven.
'Zijn dood was de eerste in een keten van raadselachtige misdaden,waarin Jess Ford tegen zijn wil werd betrokken. Om zijn eigen leven te redden moest hij de zaak uitrafelen en toen hij stukje bij beetje de deksel van de pot had geschoven, stegen hem kwalijke geuren tegemoet.
Niet alleen Nita Roberts,- een charmante jonge vrouw, die in afpersing meer voordeel zag dan in eerzaam huiswerk, moest het leven laten, maar ook nog vele anderen.Sommigen echter waren niet zo dood als zij leken.... Of toch soms.... ?
En zelfs- Daphne, met haar warme rijpe lippen en haar soepele lichaam, kon Jess niet afhouden van de weg, die hij meende te moeten gaan.
Dreigt de lezer te verdwalen in het doolhof der gebeurtenissen en mysteries? Geen nood, in een adembenemende episode zorgt Jess voor een daverend sloteffect, zó verrassend en zó logisch; dat men de oplossing had kunnen weten, maar niet wist.
Ook in dit boek toont Stanley West zich weer een meester der spanning. 1960
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.