MarktPlaza

Van boerenkool tot boeuf bourguignon

9x bekeken
gisteren geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten
€ 4,20

Omschrijving

Hardcover, uitgave Aviko, 94 blz. In kleur. Boek is zo goed als nieuw. Verzendkosten (4,20 euro) zijn voor de koper. [B5]

Dat de aardappel alles behalve saai is en in elke Europese keuken goed tot zijn recht komt laten we zien in dit nieuwe receptenboek van Aviko samen met 24 kitchen chef Wim Balieu zijn we Europa doorgereist met de aviko buurttafel overal hebben we voor de lokale bevolking heerlijke streekgerechten gemaakt met een touch of Aviko dat leverde prachtige taforelen op aan onze buurttafel de ene keer aan het strand van Tossa de Mar, de andere keer een Zwitserse bergdorp met besneeuwde bergtoppen op de achtergrond. In dit receptenboek vind je de recepten uit de tour en nog een aantal extra lokale gerechten, met aardappel natuurlijk. De recepten kunnen bijna niet mislukken en zijn afgestemd op jouw dag van de week.

KIJK OOK EENS NAAR MIJN OVERIGE ADVERTENTIES