MarktPlaza

Valiant 685 Classic

49x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Zoekt u de ideale RIB om nieuwe emoties en avonturen met uw vrienden of familie te beleven? Onze nieuwe 685 is de meest ideale keuze! Deze boot heeft een zeer krachtige uitstraling, is zeer stabiel en daardoor veilig, gemakkelijk in gebruik en uitermate comfortabel.
Het achterdeel is zeer ruim en multi-funcioneel; er is ruim plaats voor 3 personen en door de rugleuning neer te klappen ontstaat, met gebruik van de kunststof tafel met kussen, een zeer ruim zonnedek of lunchhoek voor een hapje en een drankje. De 'bolster' ( backrest ) en de optioneel verkrijgbare stuurboord rugleuning bieden u vervolgens de nodige bescherming.
De nieuwe, centraal opgestelde stuurconsole is uitermate ergonomisch en volledig toegerust; door de bolster naar uw wens in te stellen kan het varen met deze RIB niet leuker worden.
Het zonnedek in de boeg bevindt zich over de volle breedte en biedt zeer veel comfort. De ruime bakskisten aan stuur- en bakboordzijde biedt alle plaats voor langere delen zoals de kussensets, skimast en wak
Extra gegevens:
Merk: Valiant
Bouwjaar: 2015
Lengte: 6.75 meter
Breedte: 2.71 meter
Conditie: Nieuw