MarktPlaza

Valeo Beep & Park kit 2, achteruitrij systeem

202x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Valeo
De parkeersensoren van Valeo staan al jaren bekend om hun zeer goede kwaliteit en betrouwbaarheid.

Valeo Beep & Park kit
Om door parkeren veroorzaakte autoschade én bijbehorende reparatiekosten te voorkomen biedt Beep & Park van Valeo de ideale oplossing. Valeo Beep & park is een parkeerhulpsysteem dat de bestuurder waarschuwt voor aanwezige obstakels voor of achter de auto, waardoor het inparkeren wordt vergemakkelijkt.

Buzzer
Tijdens het inparkeren geven de sensoren met behulp van een oplopend geluidssignaal de aanwezigheid en afstand van obstakels aan, zelfs de obstakels die aan het blote oog onttrokken zijn. Deze geluidswaarschuwing wordt heviger naarmate u het obstakel nadert en houdt aan wanneer u minder dan 30 cm van het obstakel verwijderd bent.

4 geoptimaliseerde parkeersensoren achterzijde
De Valeo Beep & Park kit nr. 2 beschikt over vier geoptimaliseerde sensoren voor de achterzijde. Deze korte sensoren zijn voorzien van metalen clips die zorgen voor een perfecte weerstand tegen trillingen.

Detectie vanaf 1,6 meter
De Valeo Beep & Park kit nr. 2 start met detectie vanaf 1,6 meter. De kleine geïntegreerde hoekcorrectie zorgt voor een optimaal detectiegebied.

Display voor bij de spiegel of voor op het dashboard
De Valeo Beep & Park kit nr. 2 beschikt over een display dat bij de spiegel of op het dashboard gemonteerd kan worden. Dit display geeft de afstand en de locatie van het obstakel aan, zowel van de linker als van de rechter achterzijde.

Inhoud verpakking:
• Parkeersensoren
• Display
• Regeleenheid
• Speaker
• Aansluitconnectoren
• Installatiemateriaal
• Instructiehandleiding