MarktPlaza

Vakantiewoning te huur op Bali, 10 pers villa met zwembad

200x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Vakantiehuis huren op Bali, 2 - 10 persoons vakantievilla met zwembad aan zee in Lovina

Ons vakantiehuis aan het strand van Lovina Beach, Noord Bali is te huur. Het vakantiehuis bestaat uit twee aparte luxe huizen, elk voorzien van een eigen zwembad en direct gelegen aan de Balizee. De vakantiehuizen staan in een tropische tuin van bijna 2600 m2 met in totaal 50 meter 'beachfront' aan het strand van Lovina beach, ideaal voor een fantastische vakantie op Bali.

Villa Insulinde is het ruimere vakantiehuis voor 2 - 6 personen, de Lumbung een volledig zelfstandig en kleiner vakantiehuis voor 2 - 4 personen. De vakantiehuizen zijn gesitueerd in het plaatsje Dencarik even buiten Lovina aan een rustige, goed begaanbare weg, op ongeveer 800 meter van de doorgaande route Singaraja-Siririt.

Vakantievilla Insulinde heeft 3 slaapkamers, ieder met eigen badkamer, een grote woonkamer, keuken, eetkamer, terras en zwembad van 6 x 12 m. De Lumbung heeft 2 slaapkamers, ieder met eigen badkamer, en bovenverdieping met zitkamer/keuken met prachtig uitzicht over de Balizee aan de ene kant en de bergen aan de andere kant. De Lumbung heeft een apart zwembad van 4 x 8 m.

De vakantiehuizen hebben een vaste staff van 6 personen bestaande uit een 3 schoonmakers, 2 tuinmannen en nachtwaker.

Opgegeven prijs per nacht bij een bezetting van 2 personen in het laagseizoen.