MarktPlaza

Vakantiewoning met privé zwembad te huur in Andalusië Costa del Sol

171x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aan de Costa del Sol te huur afhankelijk van seizoen vanaf 50 euro p.d.
Met naast je privé zwembad ook je eigen bar.
20 Autominuten van strand en boulevard.
50 Autominuten van Malaga airport en makkelijk aan te rijden.
Voor meer info en beschikbaarheid: www.casaniwiro.nl

Casa Niwiro ligt in Andalusië en biedt door zijn unieke ligging voor elk wat wils. Boulevard en strandvertier zijn binnen 20 minuten aan te rijden. Voor vertier, cultuur en musea zijn de historische steden zoals Malaga (45 autominuten tot in centrum) en Sevilla, Granada en Cordoba zijn voor een dagexcursie goed aan te rijden.
Hou je van wandelen, er is keuze genoeg aan routes in een van de vele natuurparken. Gewoon niks doen, dat kan natuurlijk ook, heerlijk aan je eigen zwembad lekker relaxen.
Als de batterijen dan weer zijn opgeladen kan je gaan shoppen in de prachtige en gevarieerde winkels in het gezellige Malaga.

Casa Niwiro heeft een adembenemend uitzicht over het meer van Vinuela en de bergen van de Sierra de Tejeda.
De vrijstaande villa bestaat uit twee aparte woningen met ieder een eigen ingang.
De woning die voor verhuur wordt aangeboden ligt direkt aan het eigen zwembad (4 x 8 meter). De tweede woning bevindt zich op de verdieping er boven en wordt alleen door de eigenaar enkele keren per jaar gebruikt en wordt niet voor verhuur aangeboden.

Het dichtsbijzijnde dorpje is Los Romanes en bevindt zich op minder dan 5 autominuten van Casa Niwiro. Daar vind je een biologische bakker met het lekkerste brood "ter wereld", een kleine supermarkt en een goed en gezellig grill restaurant.

Binnen 15 min. rijden is in Velez Malaga een groot overdekt winkelcentrum met een zeer uitgebreide supermarkt en een grote verscheidenheid aan winkels en eetgelegenheden te vinden.

Het dichtsbijzijnde strand met boulevard bevindt zich in de gezellige badplaats Torre del Mar en is met de auto binnen 20 min. aan te rijden.

De villa ligt 50 autominuten vanaf de internationale luchthaven van Malaga en is via de A7 en A356 heel makkelijk aan te rijden.

De huurprijs per dag is vanaf 50 euro met een minimum verblijf van 3 dagen (juli en augustus minimaal 5 dagen of in overleg)