MarktPlaza

Vakantiewoning klein - Studio 1-2 personen

35x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hallo! Wie een goedkope ruimte voor zijn wintervakantie zoekt, voor 1-2 personen (eventueel met een klein kind), midden in één van de grootste skigebieden van Europa, is hier misschien op het juiste adres. Het Montafon in Oostenrijk, en het Sonnenbalkon van Montafon, Bartholomäberg.

Wij verhuren een 1-kamer appartement (Studio) met een kleine keuken en eigen badkamer in de winter (zomer alleen op aanvraag). Begane grond, eigen parkeerplaats, zeer beschut. Dit vakantieverblijf is bedoeld voor mensen, die lang op de piste willen zijn, en relatief goedkoop willen slapen. ;-) De kamer is 21 m² (klein) met 1 bed en een bedbank voor 1-2 personen. 

De keuken is klein, met potten en pannen, en 2 elektronische platen. Bestek/borden/kopjes/glazen zijn aanwezig. Er is geen mikrowelle en ook geen oven. Er is een koffiemaschine (met filter) en een waterkoker. Er is een tv met sateliet (duitse zenders). De tv heeft aanluitingen voor laptop of dvd-player. Wifi is aanwezig (inclusief) en funktioniert tamelijk goed. Minstens 3 nachten. 

Prijs: 1 persoon: 50 euro/nacht + toeristenbelasting (voor/naseisoen)/60 euro/nacht hoogseizoen + toeristenbelasting
2 Personen: 60 euro/nacht + toeristenbelasting (voor/naseizoen)/ 70 euro/nacht hoogseizoen + toeristenbelasting
1 persoon (kind) extra: 10 euro/nacht. De toeristenbelasting is 2,10/nacht per persoon vanaf 14 jaar. 
Eindreiniging: 30 euro. Aanmelding online per e-mail is erg makkelijk, en wordt verstuurd. 
U kunt een "unverbindliche" (sorry, ik ben nederlandse, maar al erg ver-oostenrijkst) aanvraag doen per e-mail: Lmtmair@aon.at.