MarktPlaza

Vakantiewoning Cap d'Agde, prachtig zeezicht, zwembad

306x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Van parculier tot particulier, aanvang door eigenaar. 
Licht appartement met een prachtig uitzicht over de zee en het fort van Brescou in de wijk Richelieu, op 2 minuten lopen van het strand, in een residentie met zwembad en beveiligde parkeerplaats (privé-ligging). Het appartement is in 2019 gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Moderne voorzieningen.
Gelegen op de 2e verdieping (geen lift), appartement is geschikt voor max. 4 personen. De loggia, geïntegreerd in de leefruimte, wordt afgesloten door 3 opklapbare ramen, op het zuiden gericht met verduisteringsrolgordijn.
Bestaande uit woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers met elk 140 bedden en kasten (TV in één van de kamers), badkamer en apart toilet.
Koel-vriescombinatie, koelkast, magnetron, 2-pits kookplaat, vaatwasser, wasmachine, strijkijzer en strijkplank, TV, elektrisch koffiezetapparaat, airconditioning. Er is géén internet! Het appartement is ook uitgerust met kachels voor het laagseizoen.
Dicht bij seizoenswinkels en de belangrijkste bezienswaardigheden van Cap d'Agde. Extra Parkeren (betaald in hoogseizoen) in de buurt.
Extra foto's of video op aanvraag.
Luchthaven Béziers Cap d'Agde op 16 km afstand (vlucht vanuit Charleroi met Ryanair).
Prijs afhankelijk van seizoen, min. 7 nachten in hoogseizoen van Zaterdag tot zaterdag. Aankomst tussen 15.00 en 19.00 uur, vertrek 10.00 uur
Min. 3 nachten buiten het hoogseizoen, dag van aankomst ongeacht.
Van 19 december tot 2 januari: 71 € per nacht (min 3 nachten) 
of 480 € per week (van 19/12 tot 26/12 en van 26/12 tot 02/01)
Denk nu al aan uw zomervakanties! Prijzen 2021 op aanvraag.

Borg  € 500 per verblijf
Eindschoonmaak: door U of 50€ 
Toeristenbelasting: ter plaatse te betalen volgens de tarieven
Kosten water en electra inbegrepen
Tel 00 33 7 85 17 05 69 Mail: christian-dufrasne@orange.fr
Vergeet niet mijn contactgegevens te bewaren; de advertentie wordt regelmatig opnieuw geplaatst. Ik kan U ook een andere appartement voor 6 personnen aanbieden, minder luxueuse maar minder duur. Info op aanvraag of op FB pagina "La Framboise salée".
Ter info: eigenaar spreekt NL maar huurcontract is exclusief in Frans opgesteld.
Tot snel, hoop ik.