MarktPlaza

Vakantiehuis vlak bij zee, Peloponnesos, Ag. Nikolaos

546x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Verlangt u naar de authentieke Griekse sfeer? Houdt u van de natuur, wandelen, strand en relaxen?
Ons gezellige comfortabele huis met grote privé tuin is gelegen tussen de olijfbomen dichtbij het strand. Het is van alle gemakken voorzien, 2 ruime badkamers, moderne keuken, 3 terrassen, zonnebedden, tuindouche, BBQ.
De tuin is geheel omheind er zijn 2 prive parkeerplekken en de toegang is afgesloten met een schuifhek.
Het gebied heeft een prachtige ruige natuur met uitzicht op het Taigetos gebergte (hoogte 2400 mtr) en de zee. Het boventerras is dan ook een prachtige lokatie om te genieten van het uitzicht, de zon en de prachtige zonsondergang.
Het huis ligt 350 meter van het Pantazi strand dat via een verharde weg uitstekend lopend bereikt kan worden (5 min). Vlak aan het strand is ook een eenvoudige taverna er is een douche en een kleedhokje, ook zijn er zonnebedden en parasols. In de omgeving vind u diverse prachtige, idyllische zandstranden.
Het centrum van Ag. Nikolaos ligt op ongeveer 1000 meter, te voet ong. 17 minuten. In het dorp Agios Nikolaos heerst een unieke authentieke dorpssfeer, iedere ochtend is hier een visafslag. De vissersboten dobberen in het water, de vissers brengen hun vangst aan land en boeten hun netten. Je maakt hier deel uit van het alledaagse dorpsleven. De eerste supermarkt op 750 meter waar u elke dag vers brood kunt kopen en uw dagelijkse boodschappen kunt doen. In de taverna van de Fam. Voulimeneas kunt u tijdens het eten én op het strand gratis gebruik maken van WiFi. In Ag. Nikolaos en Stoupa hebben bijna alle taverna's/bars gratis WiFi.
In de omgeving zijn tal van mogelijkheden, wandelen, fietsen, paardrijden, kano varen, duiken, auto huren, boot/zeilboot huren, vissen, scooteren, bergklimmen, div. Archeologische bezienswaardigheden Olympia, Sparta, Mystras, Messina, Monemvassia, Vathia, Koroni, Methoni, enz.
Voor meer info zie website.
Het vakantie huis kan in zijn geheel gehuurd worden, max. capaciteit 6 personen. U kunt ook alleen het appartement (beneden) huren 2-4 personen of alleen de studio (boven) 2 personen.
Voor meer informatie zie onze website