MarktPlaza

Vakantiehuis/villa met zwemb nabij Côte- d'Azur-Provence Z-Frankrijk.

140x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ook heerlijk om een paar weken of dagen te verblijven gedurende de winterperiode.

Wij aanvaarden 1(kleine) hond .Hij mag echt niet groot zijn en welopgevoed. Hiervoor vragen wij wel een extra toeslag van €25/verblijf. Vraag vrijblijvend inlichtingen via onze email

Op onze website kan je ook alle info over ons huis en de omgeving vinden.

Voor de exacte weken bekijk de beschikbaarheid en prijzen op onze site www.maisonleblavet.com

Zeer aangename villa met mooie tuin en kader, gelegen in het hartje van de Provence. Op loopafstand van het dorpje Bagnols en Forêt waar het op het gezellige dorpsplein steeds bruist. Verschillende aangename terrassen en restaurantjes. Een Carrefour met benzinestation op 2.5 km afstand. Makkelijk voor al je inkopen. Op 30 km van ST Tropez en 40 km van Cannes, Monaco, Nice…... Geschikt voor 6 personen en 1 baby.

Omvat Ruime en lichte living +zeer goed uitgeruste keuken + 3slpk +2WC + 2badk + garage +kelder en wasplaats + 1 aangenaam terras met tafel en stoelen en 6 ligbedden aan het zwembad en 1 terras aan de eetkamer voor je(elektrische Weber) BBQ 's avonds. Internet aanwezig Satelliet TV met BVN. Privé zwembad van 8x4m.
Het hele domein is met ijzerwerk omheind en afgesloten door een automatische poort. Je wagen en bezittingen zijn dus altijd een beetje meer in veiligheid. Privé domein.
Onze vriendelijke plaatselijke sleutelhouders staan je op te wachten bij je aankomst en staan tijdens je verblijf steeds klaar voor mogelijke vragen of probleempjes.

Te huur rechtstreeks van de eigenaar wat natuurlijk altijd voordeliger is dan bij een reisorganisatie.
Voor meer info over de streek, foto's en prijzen surf naar onze website www.maisonleblavet.com of stuur een mailtje. Wij staan je graag te woord.Je kan ons email adres ook vinden op onze website.