MarktPlaza

Vakantiehuis Italië : Ca Piero • geen boekingsrisico

277x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Vakantiehuis Ca Piero Italië • geen boekingsrisico - geen boekingsrisico - exclusief gebruik - afgelegen locatie - voor 8, 12, 16 of 20 personen - zwembad Raadpleeg de laatste foto. Neem alleen contact op via deze adressen (NIET via Facebook, Twitter etc.)

Ca 'Piero, een oud middeleeuws gehucht uit 1400, gerestaureerd in 2010 als een groot landhuis, heeft de typische kenmerken van de terracotta vloeren, plafonds met zichtbare eiken balken en oude originele open haarden.
Het huis is gelegen op de top van een heuvel, met een prachtig panorama van bergen, zee en heuvels. Omringd door 3 hectare privé-eigendom, waarvan 4.000 m² vlakke tuin, is Ca 'Piero ideaal voor grote gezinnen of een grote groep vrienden die hun vakantie willen doorbrengen in absolute privacy in nauw contact met de natuur, als alleen buren herten, haviken , stekelvarkens en eekhoorns.
Talrijke paden voor wandelingen of fietstochten omringen de prachtige tuin, waar zich een prachtig zwembad van 7 x 10 meter bevindt met een buitendouche en solarium, BBQ, en een oude houtoven voor pizza en verschillende lekkernijen en twee speeltuinen uitgerust voor kinderen.
Het interieur van het huis is warm en gezellig, ingericht in een romantische stijl maar praktisch. Er zijn 6 tweepersoonskamers en driepersoonskamers, elk met een eigen badkamer met douche, evenals een antieke zitkamer met een slaapbank, een pelletkachel en een open haard. In totaal zijn er 16 bedden.
Bij Ca 'Piero zijn er ook 2 volledig uitgeruste keukens met een combinatie van kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast / vriezer, een grote eetkamer met open haard die plaats biedt aan maximaal 20 personen, een woonkamer van 65 vierkante meter met houtkachel, banken , fauteuils, satelliet-tv, stereo, dvd-speler en een bibliotheek met boeken in verschillende talen en spelletjes voor kinderen.
Vanaf Ca ’Piero zijn de beroemdste bezienswaardigheden van Montefeltro, vol charme en cultuur, gemakkelijk bereikbaar met de auto.
Belangrijk en interessant: de Borgo Ca Piero wordt altijd exclusief verhuurd aan een huurder (één familie, meerdere families, groepen). Er zijn geen andere gasten aanwezig.