MarktPlaza

Vakantiehuis in ski- en wandelgebied met prachtig uitzicht. (2-20 Pers.)

424x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Heerlijk ruim vakantiehuis in de bergen van Karinthië.

Het degelijke stenen huis heeft 2 wooneenheden, met 4 badkamers en 8 slaapkamers.

Wandelen in de zomer en skiën in de winter begint bij uw voordeur. De lucht is zo zuiver dat het dorp uitgeroepen is tot luchtkuuroord en dat merk je al na een paar dagen vakantie. 's Morgens kun je op het balkon wakker worden met het ruisen van de beek, het fluiten van de vogels en met een beetje geluk een hert in de tuin. Ook in de prachtige omgeving is genoeg te zien. Een dag is te kort om de hele Nockalmstrasse te bekijken. En met de Karinthië-kaart kunt u heel Karinthië ontdekken.

Skiën in het nog weinig ontdekte familie-skigebied is heerlijk. De rode piste loopt tot vlakbij het huis en ook voor beginners en gevorderde skiërs is er genoeg te beleven. De skischool heeft enkele NL sprekende skileraren, wat natuurlijk ideaal is voor de kinderen. De sfeer is heerlijk gemoedelijk, net als de prijzen. Op de skilift bv bespaart u zomaar ca € 20,- P.P. per dag ten opzichte van de meeste gebieden. Dat is bij 10 man al meer dan € 1000,- per week.

Na het skiën of wandelen en een warme douche of Sauna (in uw eigen huis) is het heerlijk eten in een van de gemoedelijke restaurants in de buurt. Kortom hier is vakantie precies zoals het moet zijn.

Voor meer informatie. Kijk en boek op onze website. www.Villa-Alpenblick.nl