MarktPlaza

vakantiehuis Astrid te suriname paramaribo

146x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Vakantiewoning: bovenverdieping huize Juan en benedenverdieping huize Astrid, is gelegen aan de Jolandasteeg 15, omgeving Latourweg in Paramaribo.


Indeling van de benedenwoning huize Astrid:
Woonkamer, een ruime keuken, twee badkamers, twee toiletten, een voor terras en drie slaapkamers.

De gezellige woonkamer is volledig gemeubileerd en onder andere voorzien van: een flatscreen tv, stereo, dvd, internetaansluiting/wifi.

De keuken is volledig ingericht o.a.: een 4- pits gasfornuis inclusief oven, koffiezetapparaat, waterkoker, een grote koelkast en magnetron.

De slaapkamers: 3 slaapkamers voorzien van twee persoonsbedden inclusief matrassen.

Voorts is aanwezig: een wasmachine, strijkijzer, stofzuiger.
De bovenwoning huize Astrid is bestemd voor maximaal 8 personen.

De omgeving aan de Jolandasteeg aan de Latourweg
De woning is centraal gelegen en beveiligd. De bushalte is 2 minuten van de vakantiewoning. Uw auto kunt u op het terrein parkeren.
Er zijn 24/7 taxibedrijven en het openbaar vervoer wordt 24/7 onderhouden door de busroute lijn 7 en PL bussen. Het aanwezige Texaco benzine station garandeert naast de pinautomaten van de Hakrinbank en Telesur de mogelijkheid tot geldpinnen. Drie kleine groentemarkten aan de Latourweg maken het niet noodzakelijk om voor voedsel voorziening speciaal naar het stadscentrum te gaan. Bij alle Chinese winkels is betalen met pinpas bij aankopen mogelijk. De afstand tot het centrum is ca. 10 minuten.