MarktPlaza

Vakantie woningen in de Costa Blanca

285x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

CostaBlancaDreams is een professioneel bedrijf dat is gespecialiseerd in verhuur, beheer en dienstverlening aan woningen aan de Spaanse Costa Blanca. We garanderen een persoonlijke service met onze gasten en huiseigenaren. We streven naar kwaliteit, professionaliteit en zorg.

U heeft een vakantiehuis in de Costa Blanca en wilt extra inkomsten naast uw eigen gebruik? Maar houdt u niet van het werk dat gepaard gaat met verhuren? Dan staat CostaBlancaDreams voor u klaar.

Wij zorgen ervoor dat uw vakantiehuis in perfecte staat is voor u en uw huurders. We promoten uw vakantiehuis zo goed mogelijk, voor het beste rendement. En we zijn klaar voor uw gasten vanaf het moment van de reservering / boeking, tijdens hun verblijf tot de thuiskomst van de vakantie.

CostaBlancaDreams is gelegen in Calpe aan de Costa Blanca in Spanje. En bieden de diensten onder andere in de regio's: Altea, Benissa, Calpe, Mascarat en Moraira. U als huiseigenaar heeft altijd een direct aanspreekpunt.

Wilt u meer informatie over ons, verhuur of een van de services? Voel je vrij om contact met ons op en we helpen u graag. En wie weet ontmoeten we elkaar hier in Spanje. info@costablancadreams.eu