MarktPlaza

Vakantie aan de kust in 't zonnige zuid-Italie, APULIE/ PUGLIA

198x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Vakantie in APULIE; vrijstaand huis met 2 appartementen voor vakantie in SANTA MARIA DI LEUCA in de hak van de laars van Italie waar U wordt verwelkomt door nederlandse gastvrouw. Het huis staat buiten het dorp en in een paar minuten bent U aan het strand of in het centrum van Leuca.
De streek heet SALENTO en staat bekend om z'n cultuur en tradities, z'n goede wijnen, de vele gaarden met honderdjarige oude olijfbomen en pajares (kleine ronde stenen huisjes waar de boeren vroeger in uitrusten na het werk op het land). De kust bestaat uit grotten, baaien, rots- en zandstranden en de zee is azuurblauw en schoon.
In het voor- en najaar is het nog niet druk en ook niet te warm. Ook in deze tijd zijn de vlucht- en huurprijzen nog laag. U kunt dan rustig de mooie ruige omgeving ontdekken. Ook de steden Lecce (barok), Gallipoli of Otranto zijn een bezoekje waard.
Gelegenheid om met een boot de vele grotten te bezichtigen of duikles te nemen. Een ideale omgeving om te wandelen, zwemmen, snorkelen of te duiken.
Ook in de herfst kan men nog baden en zijn de temperaturen nog lekker warm.
Appartement A = 3 personen:
een grote slaapkamer met een tweepers.bed en een éénpers.bed, een grote woonkeuken, badkamer met douche. Tafel en stoelen op het terras om buiten te eten.
Prijs per week mei € 350, juni € 390, juli € 450, aug € 450, sept € 390 (mei t/m oktober)
Water, gas, licht en beddengoed bij de prijs inbegrepen.

 
Groot terras met plaats voor de auto, barbecue en buitendouche met warm water.
Vluchten direkt met Ryanair:
Eindhoven - Brindisi