MarktPlaza

VACATURE KUNSTSTOF KOZIJN-MONTEUR(S) Fulltime

612x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Als monteur van AMPA BOUW & KOZIJNTECHNIEK BV plaats je samen met je collega(s) kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Mooi werk, waar je een hoop voldoening uithaalt. Niet alleen vanwege het fraaie eindresultaat, maar ook door de samenwerking met je collega’s.

WAT JE PRECIES DOET ALS KUNSTSTOF KOZIJN-monteur
In het kort: Je gaat naar een klus met je collega en met je inmeetpapieren waarop precies staat wat er moet gebeuren. Uiteraard neem je de benodigde materialen met je mee. Je gaat vervolgens aan de slag en haalt de oude, meestal houten, kozijnen eruit en monteert de kunststof kozijnen. Je plaatst het glaswerk en werkt de binnenkant af met kunststof profielen. Ook kunststof gevelbekleding (Keralit), dakranden vervangen, dakkapelrenovatie(s), elektrische screens of rolluiken kunnen onderdeel zijn van de montage. Is alles mooi gemonteerd volgens de inmeting, dan lever je het werk op met een opleverlijst en is het werk klaar. Op naar de volgende particuliere opdracht.

WAAR WERK JE
We richten ons niet alleen op Oost Nederland, we hebben ook klanten in het midden en westen van Nederland. Kortom , we werken eigenlijk in heel Nederland. Bij grote projecten kan het efficiënt zijn om te overnachten. Of dat noodzakelijk is en of je dat wilt? Dat bepaal je samen met je collega monteurs. Die vrijheid heb je.

JOUW PERSOONLIJKE PROFIEL
Kwaliteitsbewust; je doet je werk goed en levert vakwerk.
Klantvriendelijk; want je komt letterlijk bij particulieren over de vloer.
Je bezit de Twentse aanpakkersmentaliteit.
Je bent woonachtig in regio Twente.
Je spreekt goed Nederlands.

JOUW TECHNISCHE PROFIEL
Enige jaren ervaring in de timmerwerkzaamheden is noodzakelijk.
En heb je ervaring als monteur in kunststof kozijnen, dan is dat een serieuze pre.
In het bezit van een VCA is een pre.
In het bezit van rijbewijs B (BE is een pre).

Heb je geen 100% match? Geen probleem. Misschien heb je wel ervaring met andere aspecten uit de bouw die in het verlengde liggen. Ook dán zijn we zeker in jou geïnteresseerd.

DIT IS WAT WIJ BIEDEN
Salaris op basis van ervaring.
Na de wettelijke proeftijd en wederzijdse tevredenheid een vast dienstverband.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Werken in kleine zelfstandige teams bij particulieren in heel Nederland.
Informele werksfeer met gezamenlijke verantwoordelijkheid

OVER AMPA BOUW- & KOZIJNTECHNIEK BV

We groeien snel en hard. De vooruitzichten zijn uitstekend en dat is ook de reden dat we het team moeten uitbreiden. De klanttevredenheid is hoog en daar zijn we trots op. In de reviews worden de montageteams genoemd en geroemd. Onze klanten waarderen hun werkmentaliteit en de kwaliteit van het werk.

Dus, heb jij interesse om deel uit te maken van ons team? En heb je toevallig een collega waarmee je graag werkt en hij is ook geïnteresseerd? Dan is het mogelijk om samen een team te vormen. We zijn niet opzoek naar zzp-ers.

Wil je solliciteren? Mail ons dan op info@ampa.nl

NOG VRAGEN? BEL OF WHATSAPP MET DHR. P. AMBERGEN 06-23810960.