MarktPlaza

V386 Nieuwbouw villa met zwembad te koop in Villamartin

296x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze moderne villas hebben een ongelooflijke prijs-kwaliteits verhouding. De villa's worden gebouwd op kavels van 260 m2 tot bijna 450 m2 in een wijk met moderne infrastruktuur.

De percelen zijn vlak echter hebben onderling een hoogteverschil waardoor iedereen een mooi uitzicht heeft. Verschillende winkelcentra vindt u op ongeveer 1 km afstand en het strand is 3 km verwijderd. De huizen zijn zeer ruim van opzet. De hoge plafonds geven nog een extra effect van ruimte en licht. Het huis heeft een hal die toegang geeft op de woonkamer en de slaapkamers. De woonkamer heeft aan twee zijden grote aluminium schuifdeuren die toegang geven naar het terras en het zwembad, die standaard geleverd wordt. Achter de woonkamer bevindt zich een ruime Amerikaanse keuken en een grote bijkeuken. Er zijn 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers (waarvan er één en suite). Er is een dakterras van maar liefst 109 m2.
Het huis is gebouwd met prachtige kwaliteitsmaterialen en is voorzien van extra's zoals elektrische rolluiken, voorinstallatie voor een jacuzzi en energie besparende boiler.