MarktPlaza

Uw nieuwe Appartement in ESTEPONA met garageplek en

4159x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-7116NB, Met een prachtig uitzicht over de baai en de zandstranden vindt u dit Appartement in ESTEPONA van 54-72 m2 op …….
Met prachtige uitzichten door de verhoogde ligging richting Marbella en richting Sotogrande.
U kunt nu nog kiezen uit 187 woningen met één, twee, drie of vier slaapkamers, verdeeld over drie verschillende zones.
In deze promotie vindt u het perfecte huis op de perfecte plek, kijk maar op onze site voor véél méér extra informatie.
Deze zuidzuidoostelijke oriëntatie maakt optimaal gebruik van natuurlijk licht en de verhoogde locatie biedt een prachtig uitzicht op de zee en / of de stad vanaf de ruime terrassen. En die zijn ontworpen om de woningen te verbinden met de schoonheid van hun omgeving.
De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen met een streven naar duurzaamheid in het achterhoofd, bestaande uit topfaciliteiten en eersteklas materialen. Elke woonruimte heeft prachtige gemeenschappelijke ruimtes met tuinen en een groot zwembad. 
Deze centrale ontwikkeling biedt ook een uitzonderlijk binnenzwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte. Daarnaast beschikt de residentie over 245 parkeerplaatsen en 171 opslagruimten in de kelder van de ontwikkeling. Serieuze interesse? Plan dan even een kijkkeuze in zodra jullie ook kunnen.
Voor uw auto is er dan dus een eigen garageplek.
Buiten en binnen kunt u dan optimaal Spaans genieten van de ruime zwembaden, met terrassen rondom in de prachtig aangelegde tuinen. 
MEER INFO foto’s en veel vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, en via: 
BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.
P.s. Wilt u nu ook een eigen huis kopen in Spanje, en wilt u dit helemaal zelf regelen? Kijk dan even op onze site, bij: “Koop nooit op eigen houtje”.