MarktPlaza

Uw Jacht Verkopen Via Best Boats International Yachtbroker

67x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wegens verkoop succes is de vraag naar jachten in onze haven momenteel groter dan het aanbod. Uw jacht verkopen? Neem dan contact met ons op.
BEST BOATS ZOEKT UW JACHT!
Overweegt u uw jacht te verkopen, maar wilt u niet veel energie stoppen in het zoeken van een betrouwbare en succesvolle makelaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Sinds 2017 is Best Boats gevestigd in Roermond en heeft sindsdien middels een bewezen succesformule meer dan 100 jachten verkocht. Niet alleen de locatie is van A-kwaliteit, maar ook de services worden op premium niveau aangeboden. Best Boats heeft als missie de verkoper te ontzorgen in jachtonderhoud, contact met de koper, administratief papierwerk, eventuele reparaties en aanpassingen aan het schip, en nog veel meer!
Door de grote mate van on- en offline zichtbaarheid heeft Best Boats onlangs onder andere verkocht naar Zwitserland, Belgiƫ, Duitsland, Kroatiƫ, Nieuw-Zeeland, en Scandinavie! Dit betekent voor u geen verspilling van tijd en geld, daar de grootste moeite wordt gedaan uw jacht onder de aandacht te brengen!
Momenteel is de vraag naar jachten in onze haven groter dan het aanbod en daar kunt u nu gebruik van maken! Wilt u uw boot succesvol verkopen, maak nu een afspraak met Best Boats via; tel. +31-475-743705 of mail naar info@bestboats.nl
www.bestboats.nl
Extra gegevens:
Merk: Uw Jacht Verkopen
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 15 meter
Breedte: 30 meter
Diepgang: 40 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Staal