MarktPlaza

Uw eigen Villa in LA ROMANA op prachtig landgoed met gastenverblijf

4294x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-35572, Dit buitengewone landhuis biedt u prachtige uitzicht als Villa in LA ROMANA van 134 m2 op een prachtig landgoed van 13.281 m2.
De toegangspoort is elektrisch en de oprit naar het pand is grind, en deze woning is gebouwd in 2021, dus alles is praktisch nieuw.
In een zeer besloten hoek van de La Romana-vallei, met veel privacy, vindt u deze unieke woning met een grote glazen veranda bij de hoofdingang. Alsook een charmante eetkamer, individuele keuken, 3 slaap met 2 badkamers. Naast dit alles heeft u dan naast de keuken een aparte wasruimte.
Een gastenverblijf van 50 m2 ligt als bijbouw naast het zwembad met een woonkamer met een open keuken en een badkamer. Deze gehele ruimte is ontworpen met hoge plafonds, een smeedijzeren schouw en grote ramen aan de gehele zijkant van de entree.
Voor uw auto's is er dan een houten carport voor 3 voertuigen.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen privé zwembad van 32 m² met terrassen rondom in de mooi aangelegde tuin. Hierbij is de grote overkapping ideaal wegens minder onderhoud gedurende het jaar en natuurlijk een betere water temperatuur.
Daarnaast heeft het wasplaats, energie middels zonnepanelen, airconditioning (warm en koud), en aan de achterkant met volwassen olijfbomen.
Elektriciteit via het net, en 2 verschillende wateraansluitingen: 1 x drinkwater en 1 x van het goedkope landbouwwater. 
VEEL MÉÉR INFO, foto’s en veel vergelijkbaar aanbod vindt u direct via UW UwCasa, 

P.s. Wat worden uw eigen voordelen als jullie binnenkort zelf in Spanje gaan wonen? Ontdek het zelf voorop onze site, bij: “Wonen in Spanje”.