MarktPlaza

Uw eigen Villa in JALON VALLEI met mooi zeezicht eigen parking en met

2674x bekeken
4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-1929p, Nu voor u verlaagd van € 245.000,- naar € 230.000,-!
Met fantastisch zeezicht vindt u deze vrijstaande Villa in JALON VALLEI van 79 m2 op een vlak perceel van 518 m2, tussen de dorpen ……. 
U beschikt als volgende eigenaar over een accommodatie met een hal die u leidt naar een open ingerichte keuken in Amerikaanse stijl, een woon en eetkamer met een open haard van Tosca-stenen. Alsook houten balkenplafonds, en de buitendeur leidt u naar een eigen overdekte …….. 
Perfect om buiten te dineren. Er is een hal, met opbergruimte, naar een tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten, een familiebadkamer, en ………  
Voor uw auto is er dan een parkeergelegenheid op eigen terrein, en een berging.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen privé zwembad van 8 x 4 meter met een eigen zonneterras en warmte werende tegels. Alsook een ingebouwde barbecue en een lager gelegen terras met aangelegde mediterrane tuinen, vol struiken, bloemen en een eigen wijnstok.
De gehele tuin heeft een eigen bewateringssysteem. Deze woning is gelegen in een rustige doodlopende straat. 
UW EXTRA'S: Deze woning is voorzien van centrale verwarming op gas, dubbele beglazing, spouwmuurisolatie en muskietennetten. 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u direct via UW UwCasa, 

P.s. Wilt u nu al voorgenieten van de beste Spaanse restaurants? Kijk dan nu voorop onze site naar aantrekkelijke foto’s, bij: “Uit eten in Spanje”.