MarktPlaza

Uw eigen Villa in EL CARMOLI aan de Costa del Sol en met

3039x bekeken
4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-76136, Nu voor u verlaagd van € 349.000,- naar € 339.000,-!
Met direct zeezicht en veel buitenruimte vindt u deze prachtige vrijstaande Villa in EL CARMOLI van 205 m2 op een vlak perceel van 600 m2.
Deze woning biedt u een zeer ruime woon en eetkamer. Midden tussen de slaapkamers is ook een ruime badkamer bereikbaar. 
Via de inkomhal komt u ook terecht in de ruime keuken die grenst aan de patio die volledig ingeglaasd is , zodat U s’ winters ook kan genieten van de warmte die de zon biedt. Deze leidt u op zijn beurt naar een ruim betegeld terras en mooi zwembad, met mooie uitzichten ….. 
En, u kunt vanaf het terras ook via de trap een groot solarium betreden me prachtig uitzicht op zee, de Monte Carmolí en het prachtige landschap. Met een houten pergola helemaal bovenaan is er voldoende zitruimte om 's avonds te dineren.
Deze woning heeft een off-road parkeerplaats en een garage in de kelder die ook nog omgebouwd zou kunnen worden tot een …….. 
Over de omgeving: Los Urrutias is een rustig dorp met goede mogelijkheden om dingen te doen. Er is een strandcentrum waar je vele watersporten kunt beoefenen, zoals windsurfen, peddelsurfen, roeien, enz. Het ligt vlakbij de "Puerto Deportivo de Los Urrutias", en Mar Menor.
Er is ook een mooie promenade, een aantal goede restaurants en pubs, een gezondheidscentrum, supermarkten en andere plaatsen waar je met je familie en vrienden naartoe kunt gaan. 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u direct via UW UwCasa, 

P.s. Wilt u nu alvast genieten van de prachtige Spaanse natuur? Kijk dan nu voorop onze site naar prachtige foto’s, bij: “Uw natuur in Spanje”.