MarktPlaza

Uw eigen Villa bij ORIHUELA op prachtig landgoed van 6.000 m2 en veel meer

5063x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-2604, In het prachtige landelijke gebied vindt u deze vernieuwde Villa in DAYA VIEJA van 230 m2 op een landgoed van 6.000 m2!
Wordt u de volgende eigenaar van deze prachtige vrijstaande villa op het zuiden? Deze complete woning is een waar juweel met de volgende indeling, kenmerken en specificaties:
In het hoofdgebouw zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Een wenteltrap in de masterbedroom met eigen badkamer leidt u naar ……...
En met een zelfstandig appartement met een woonkamer, keuken, en 1 slaap met 1 badkamers, eventueel voor de verhuur. 
Deze villa is opgewaardeerd naar de hoogste standaard, met een zeer klassiek Spaans ontwerp. Bovendien profiteert het van ………
Voor uw auto’s, en die van uw gasten zijn er dan voldoende parkings.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in de mooi aangelegde tuinen met terrassen, rondom uw ruime eigen privé zwembad. 
UW EXTRA’S: Met een nieuwe keuken en nieuwe elektrische bedrading gekregen. Ook is er centrale verwarming geïnstalleerd, en het geheel is prachtig gedecoreerd. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via deze website.
VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem. 
BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een planvoorstel op onze site.
MEER INFO foto’s en veel vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa,  
P.s. Wilt u nu alvast genieten van foto’s van een van de mooiste kusten van Spanje? Kijk dan even voorop onze site, bij de: “Blanke Spaanse kust”.