MarktPlaza

Uw eigen ruime Appartement in MAR MENOR tussen zeeën en met parking en

36x bekeken
gisteren geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-77984, Bij de zandstranden en tussen beide zeeën in vindt u dit mooie Appartement in LA MANGA DEL MAR MENOR van 60-80 m2.
U beschikt als volgende eigenaar over een Franse keuken, woon en eetkamer en een goed formaat terras met directe uitgang naar ……. 
Voor uw auto is er dan een garageplek, met een berging.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van het ruime gemeenschappelijk zwembad in de tuin met terrassen, paddelbaan, en ……. 
La Manga del Mar Menor is een smalle strook land gelegen in de regio Murcia, in het zuidoosten van Spanje. Dit strekt zich uit over ongeveer 24 kilometer en scheidt de Mar Menor, een zoutwaterlagune, van de Middellandse Zee. La Manga del Mar Menor is een populaire toeristische bestemming die bekend staat om zijn warme klimaat, stranden en toeristische voorzieningen. Alsook de warme ondiepe wateren…….
La Manga del Mar Menor biedt u een breed scala aan restaurants, bars en uitgaansgelegenheden. Het is een zeer populaire zomerbestemming voor zowel Spanjaarden als internationale toeristen. Het gebied staat bekend om zijn nachtleven en feestelijke sfeer tijdens het hoogseizoen. 
UW SAMENVATTING: Naast wateractiviteiten bieden La Manga en zijn omgeving u mogelijkheden om te golfen, fietsen en wandelen in natuurgebieden, omdat het dicht bij het natuurpark Calblanque en andere beschermde gebieden ligt. 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 

P.S. Steeds meer “Pensionados” gaan voorgoed naar Spanje. Waarom juist nu? Kijk daarvoor nu voorop onze site bij: “Vier seizoenen vakantie”.