MarktPlaza

Uw eigen ruime Appartement in MAR MENOR aan binnenzee en met

2385x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-87823, (herplaatsing) Welkom in dit spectaculaire Appartement ISLAS MENORES van 80-104 m2, in Mar de Cristal met een groot terras en vlakbij de Middellandse Zee en het zandstrand.
U beschikt als volgende eigenaar over een zeer goedkope maar complete woning op de bovenste verdieping met lift en een eigen terras van 38 m². 
Dit geheel is al voor u verdeeld in een woon en eetkamer, aparte keuken, binnen balkon, 3 slaap en 2 badkamers. Deze woning ligt op het noordwesten en heeft vanaf het terras enig uitzicht op zee. Dus, de perfecte woning voor het grote gezin of zee liefhebbers.
Islas Menores verwijst naar een kustgebied in de regio Mar Menor in de provincie Murcia, in het zuidoosten van Spanje. Mar Menor is een grote zoutwaterlagune, gescheiden van de Middellandse Zee door La Manga, een strook land die zich langs de kustlijn uitstrekt. Islas Menores is …….. 
De Mar Menor staat bekend om zijn ondiepe en warmere water, waardoor het een populaire bestemming is voor watersporten en recreatieve activiteiten. Bezoekers van Islas Menores kunnen genieten van de stranden, wateractiviteiten en de unieke omgeving van de Mar Menor.
Deze regio staat ook bekend om zijn natuurlijke schoonheid en de aanwezigheid van verschillende vogelsoorten. 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 

P.s. Wilt u gezonder gaan leven? Kom dan naar de Costa Blanca met 300 zondagen per jaar! Kijk maar voorop onze site bij: “Gezonder in Spanje”.