MarktPlaza

Uw eigen ruime Appartement in DENIA direct aan zee met parking en met

14x bekeken
8 uur geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-4426, Met uitzichten op de Middellandse Zee en bij de zandstranden vindt u dit zeer aantrekkelijke Appartement in DENIA van 59 m2.
Als volgende eigenaar beschikt u dan over een complete woning op de derde verdieping (zonder lift) met de volgende specificaties: 
Met volledig gerenoveerde (2024) moderne keuken. Deze is voorzien van hoogwaardige apparatuur zoals een magnetron, ………
De lichte, ruime woon en eetkamer met grote schuiframen laat veel zonlicht binnen en biedt u een prachtig uitzicht op zee. Via …… 
Dit appartement beschikt verder over twee slaapkamers, beide met inbouwkasten. De hoofdslaapkamer heeft uitzicht op zee. De badkamer is in 2008 gerenoveerd en in 2020 is er een nieuwe vloer gelegd. 
Voor uw auto is er dan een eigen parkeerplaats.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans ontspannen bij het gemeenschappelijke zwembad in de mooie tuin met terrassen, en …… 
UW EXTRA’S: Voor uw optimale comfort is deze woning reeds voorzien van airconditioning (warm/koud), rolluiken, en dubbel glas.
Deze omgeving bruist van gezellige bars, restaurants, boetiekjes en supermarkten. Het centrum en de haven van Denia liggen op maar 5 autominuten, ideaal voor een uitje of een avondje uit. 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 

P.S. Uw Spaanse woning kunt u ook verhuren via onze Moederorganisatie. Hoe? Kijk maar voorop onze site bij: “Uw Spaanse woning verhuren”