MarktPlaza

Uw eigen ruime Appartement in DENIA aan zee en met eigen parking en

922x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-132, Met mooie uitzichten op de zee en de tuin met zwembad vindt u dit Appartement in DENIA van 94 m2 pal aan het zandstrand en op maar 3km. van het centrum en de jachthaven! 
Als volgende eigenaar beschikt u dan over een complete woning op de eerste verdieping in een gebouw zonder lift, maar met 3 slaap en 1 badkamers en de volgende specificaties:
Deze woning heeft 3 slaapkamers met uitzicht op zee, een complete badkamer met douche, een toilet, een aparte keuken met toegang tot uw terras. En met uitzicht op de zee en op het oosten de woon en eetkamer met toegang tot het hoofdterras op het noordwesten.
Voor uw auto is er dan een genummerde en eigen overdekte parkeerplaats. 
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten direct aan het zandstrand en van de grote gemeenschappelijke tuin en het ruime zwembad in de mooi aangelegde tuin met terrassen.
UW EXTRA’S: Het appartement is goed onderhouden, beschikt al over plafondventilatoren in de slaapkamers en woonkamer, en dubbele beglazing. 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 

P.S. Steeds meer mensen kopen een eigen woning in SPANJE. Waarom juist nu? Kijk voorop onze site bij: “Spaans vastgoed is vast goed”