MarktPlaza

Uw eigen prachtige Villa in ORBA VALLEI met veel extra voor u

2604x bekeken
4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-0011323, Nu voor u verlaagd van € 395.000,- naar € 365.000,-!
Met panoramische uitzichten vindt u deze Villa in ORBA VALLEI van 201 m2 op een mooi perceel van 656 m2, zoals keurig gebouwd in ……
U beschikt als volgende eigenaar over een zeer complete woning met 4 slaap en 3 badkamers, met de volgende specificaties:
  • De begane grond met een open woon en eetkamer met keuken en een houtkachel en toegang tot een glazen naya met uitzicht over …….
  • De bovenverdieping bereikt u via en marmeren trap die u leidt naar 2 slaapkamers en 1 badkamers meer. Daar is ook een sauna en een jacuzzi en deze kamer kan geheel geopend worden doordat er glazen gordijnen aanwezig zijn om te genieten van het fantastische uitzicht
  • Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen verwarmde zwembad van 8 × 4 meter, met afdekzeil, om het hele jaar te genieten!
Deze tuin met terrassen is zeer gemakkelijk voor u (laten) te onderhouden en er zijn twee waterreservoirs die zich vanzelf vullen met regenwater voor de planten. Op het lagere niveau is een opslagschuur en een moestuin met enkele fruitbomen zoals vijgen, mispel en abrikoos. 
UW EXTRA’S: Het pand beschikt over dubbele beglazing, luiken en muskietennetten, aansluiting op het gasnet van de urbanisatie en riolering. 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u direct via UW UwCasa, 

P.s. Wilt u nu al voorgenieten van de beste Spaanse restaurants? Kijk dan nu voorop onze site naar aantrekkelijke foto’s, bij: “Uit eten in Spanje”.