MarktPlaza

Uw eigen prachtige Villa in HONDON DE LAS NIEVAS als in paradijs en met veel

4115x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-40943, Nu voor u verlaagd van € 695.000,- naar € 645.000,-!
ECHT EEN STUKJE PARADIJS OP AARDE VOOR U!
Met schitterende uitzichten vindt u deze prachtige vrijstaande Villa in HONDON DE LAS NIEVAS van 280 m2 op een landgoed van 10.250 m2.
U beschikt als volgende eigenaar over deze Finca met een tuin vol druiven, amandel en olijfbomen (onze site geeft u veel meer info): 
Een elektrische poort geeft u toegang tot het grondstuk en via een lange oprijlaan met grote dennenbomen komt u aan bij deze unieke villa.
Deze gehele woning is voorzien van centrale verwarming op gas, dubbele beglazing, horren en traliewerk voor de schuifdeuren en (bijna) alle ramen. 
Voor uw auto’s is er een ruime carport voor drie voertuigen.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen in 2018 gebouwde zwembad van 4 x 8 meter, zoals mooi geïntegreerd in de parkachtige tuin. Rondom dit huis is een groot en zonnig, deels overdekt terras met een schitterend aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin. De bewatering van de beplanting wordt gerealiseerd middels een gecomputeriseerd bewateringssysteem.
Dit prachtige landgoed is opgebouwd uit 5 plateau’s die gevormd worden door authentiek opgestapelde stenen muren en het ligt hoog op de berg waardoor het uitzicht adembenemend mooi is! Het gehele grondstuk is omheind en zeer netjes onderhouden. Het heeft 4 ingangen die allen toegankelijk zijn met de auto.
MEER INFO foto’s en veel vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 
BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.
P.s. Wilt u nu ook een eigen huis kopen in Spanje, en wilt u dit helemaal zelf regelen? Kijk dan even op onze site, bij: “Koop nooit op eigen houtje”.